Online instrukcije iz kemije

Cijene u € preračunate su s obzirom na službeni fiksni tečaj https://euro.hr/. 

1 € = 7, 53450 kn

Online instrukcije iz kemije

Online instrukcije iz kemije su moguće za učenike svih srednjih škola: gimnazija, strukovna obrazovanja za farmaceutskog, kemijskog, veterinarskog tehničara i ostala srednjoškolska obrazovanja. Učenici nakon instrukcija dobiju zadatke za vježbu kroz koje se provjerava njihovo shvaćanje gradiva.

Cijena:  11 €  (82,88 kn)/45min

Pripreme za državnu maturu

Pripreme za maturu uključuju objašnjavanje potrebne teorije i zadataka koji se pojavljuju na maturi. Pri tome se koriste zadatci s prijašnjih matura, natjecanja iz kemije te metodičkih priručnika. Učenici koji se prijave za pripreme za maturu dobivaju pristup online učionici (Google Classroom) gdje imaju pitanja složena prema cjelinama i lekcijama. Učenici dobivaju individualne zadaće koje osiguravaju visoku riješenost na maturi.  Nakon svakog termina učenici dobivaju zadatke koje rješavaju do sljedećih instrukcije te dobivaju povratnu informaciju o svojem napretku.

**Grupne online pripreme za maturu je moguće organizirati za grupu do maksimalno 6 učenika.

Cijena:  10 €  (75,35 kn) /45min

Dokument s planom cjelina preuzmi ovdje: Matura-plan i program

Instrukcije za studente

Instrukcije za studente su moguće za sve fakultete iz svih područja kemija: opća i anorganska kemija, analitička kemija, fizikalna kemija, organska kemija i biokemija.

Cijena:  18 €  (135,62kn)/45min

Online instrukcije

Instrukcije se održavaju videopozivom putem Google Meet platforme kojom se prenosi zaslon laptopa na kojem se piše s digitalnom olovkom. 

Rezervirajte svoj termin ovdje

Trebaju vam instrukcije iz kemije?

Rezervirajte svoj termin putem kalendara ili me kontaktirajte!

Sigurnosni kod:
security code
Unesite sigurnosni kod:

Pošalji

Zainteresirani ste za videolekcije iz kemije?

Više vam odgovara učenje vlastitim tempom, pa čak i u 3 ujutro? Slobodno pogledajte ponudu videolekcija iz kemije, u kojima možete naći gradivo u cjelinama sa detaljno objašnjenim gradivom i primjerima raznih zadataka.