Online instrukcije iz kemije

Cijene u € preračunate su s obzirom na službeni fiksni tečaj https://euro.hr/. 

Online instrukcije iz kemije

Online instrukcije iz kemije su moguće za učenike svih srednjih škola: gimnazija, strukovna obrazovanja za farmaceutskog, kemijskog, veterinarskog tehničara i ostala srednjoškolska obrazovanja. Učenici nakon instrukcija dobiju zadatke za vježbu kroz koje se provjerava njihovo shvaćanje gradiva.

Cijena: 80kn | 10, 62 € /45min 

Pripreme za državnu maturu

Pripreme za maturu uključuju objašnjavanje potrebne teorije i zadataka koji se pojavljuju na maturu. Pri tome se koriste zadatci s prijašnjih matura, natjecanja iz kemije te metodičkih priručnika. Nakon svakog termina učenici dobiju zadatke koje rješavaju do sljedećih instrukcije te dobivaju povratnu informaciju o svojem napretku.

**Grupne online pripreme za maturu je moguće organizirati za grupu do maksimalno 6 učenika.

Cijena: 70kn | 9, 29 €/45min

Dokument s planom cjelina preuzmi ovdje: Matura_plan cjelina

Instrukcije za studente

Instrukcije za studente su moguće za sve fakultete iz svih područja kemija: opća i anorganska kemija, analitička kemija, fizikalna kemija, organska kemija i biokemija.

Cijena: 140kn | 18, 58 €/45min

Online instrukcije

Instrukcije se održavaju videopozivom putem Google Meet platforme kojom se prenosi zaslon laptopa na kojem se piše s digitalnom olovkom. 

Rezervirajte svoj termin ovdje

Trebaju vam instrukcije iz kemije?

Rezervirajte svoj termin putem kalendara ili me kontaktirajte!

Sigurnosni kod:
security code
Unesite sigurnosni kod:

Pošalji

Zainteresirani ste za videolekcije iz kemije?

Više vam odgovara učenje vlastitim tempom, pa čak i u 3 ujutro? Slobodno pogledajte ponudu videolekcija iz kemije, u kojima možete naći gradivo u cjelinama sa detaljno objašnjenim gradivom i primjerima raznih zadataka.